Vestitorul
Golurilor

Cea mai zgomotoasă metodă de exprimare din întreaga istorie a fotbalului îi aparţine lui. Odată ce îl auzi, îl ţii minte pentru totdeauna. Când se uită la meci, întreg cartierul află instant că echipa lui favorită tocmai a marcat, în timp ce ecourile strigătului său răsună până în marginile oraşului. Un adevărat tsunami de unde sonore, un vulcan de emoţie. Niciun gol nu trece neobservat când te uiţi la meci împreună cu Vestitorul Golurilor.

Antrenorul
Arbitrilor

Este o enciclopedie de fotbal pe 2 picioare. Experienţa, înţelepciunea şi cunostinţele sale sunt incomparabile. Întâlneşte adevăratul gentleman al stadionului: elegant, cu şarm şi clasă, care semnalează instant orice fază din meci, chiar şi pe cele care trec pe lângă arbitru. Fluierul său rezolvă probleme şi clarifică situaţii. Orice meci de fotbal devine un adevărat spectacol orchestrat cu îndemânare de către Antrenorul Arbitrilor.

Vocea
Galeriei

Dacă observi brusc grupuri uriaşe de fani cântând şi dansând în cele mai neaşteptate locuri, înseamnă că Vocea Galeriei e pe acolo şi tocmai a dat tonul. Cântecul lui e irezistibil şi poate ridica în picioare o ţară întreagă. Odată ce îl auzi, te trezeşti cântând din toţi plămânii.

Pasiunea
Inflăcărată

Nu te lăsa păcălit de zâmbetul ei. Dispare odată ce se întâmplă ceva greşit pe teren. Două lucruri o obsedează la fotbal: fair play-ul şi evident, echipa ei preferată. Dacă crezi că nimeni nu poate contrazice decizia unui arbitru înseamnă doar că nu ai întâlnit-o încă pe Pasiunea Înflăcărată.

Optimista
dezlănţuită

Entuziasmul şi energia ei sunt inepuizabile şi pot lumina un oras de mărime medie. Optimismul ei poate transforma cel mai melancolic bombănit într-un chicot de adolescent îndrăgostit. Pasiunea ei adevărată este fotbalul şi este cea mai eficientă pasatoare de entuziasm pentru jucători. Şi nu contează cât de departe se află de terenul de fotbal, energia ei îşi găseşte calea către echipa ei favorită. E grozav să stai prin preajma Optimistei Dezlănţuită.

Stăpânul
Lacrimilor

Când îl vezi înainte de meci îţi spui “pare un tip de treabă şi la locul lui”. Nu te aştepţi să descoperi atât de multă pasiune în ochii lui. Apoi, auzi fluierul de început de meci şi odată cu el, ia startul şi prima lacrimă pe obrazul său. Şi nu e singura. Ar fi bine să ai o umbrelă la tine când te uiţi la meci cu el. Se dedică atât de mult echipei lui preferate, încât fiecare gol frumos, pasă perfectă sau dribbling creativ îi declanşează o fântână de lacrimi. Lacrimi de bucurie.